به گزارش خبرنگارمرکزخبر حوزه، عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت، پیش از ظهر امروز در نشست تخصصی تبلیغ با موضوع «شبکه های اجتماعی و تاثیر گذاری آن در تبلیغ» که در سالن اجتماعات پژوهشگاه فرهنگ و علوم اسلامی در قم برگزار شد، اظهار داشت: شبکه های اجتماعی ساختاری است که در آن رفتار و اعمال افراد با رویکرد قرار گرفتن در پایگاه مجازی و شناساندن هویت اشخاص مورد استفاده قرار می گیرد .
دکتر سعید پارسا افزود: هویت افراد از طریق شبکه های اجتماعی شناخته می شود؛ به طوری که رسانه هایی که به صورت دو طرفه در فضای وب به صورت سایت ، وبلاگ برای تبادل اطلاعات راه اندازی شدند، که مبین خصوصیات فکری ، اعتقادی و رفتاری افراد می باشد.
رییس گروه نرم افزاری دانشگاه علم و صنعت با اشاره به شبکه های اجتماعی موجود در فضای مجازی، ابراز داشت: شبکه های اجتماعی به عنوان یکی از ابزار های مهم و تاثیر گذار در افکار و اندیشه و تعیین خط فکری برای مخاطبان در سراسر جهان به شمار می آیند که در این میان به طور خاص می توان به فیس بوک اشاره نمود که بیش از 700 میلیون عضو را به خود اختصاص داده است .
پارسا ادامه داد: فیس بوک به عنوان یک شبکه اجتماعی آزاد و با ایجاد فضایی کاملا رایگان در اختیار مخاطبان، توانسته بسیاری از سیاستمداران غربی و عرب منطقه و کشور های جهان سومی و در حال توسعه را به سوی خود جذب نماید.
وی خاطر نشان ساخت: هم اکنون 250 شبکه اجتماعی در جهان وجود دارد که از این تعداد بیش از 30 شبکه به صورت فعال با میانگین اعضای 10 تا 700 میلیون عضو را به خود اختصاص دادهاند .
عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت بابیان این که فیس بوک یک شبکه اجتماعی اسرائلی است ، اظهار داشت: فیس بوک به عنوان بزرگترین شبکه اجتماعی جهان با اخذ اطلاعات خصوصی کاربران و پخش آنها از طریق موتور های جستجو تحت اشراف سیا و اسرائیل برای بررسی هویت افراد به عنوان بهره گیری های جاسوسی از آنها ایجاد و راه اندازی شده است.
این استاد دانشگاه با بیان این که کمک فیس بوک به انقلاب های منطقه را نمی توان کتمان کرده، گفت: جوانان انقلابی مصر و تونس در سرنگونی دیکتاتور های وابسته به غرب از امکانات فیس بوک در راستای آگاهی بخشی به دیگر جوانان و انقلابیون، نهایت استفاده را بردند .
دکتر پارسا با اشاره به شبکه های اجتماعی موجود در کشور، افزود: تبیان به عنوان یکی از شبکه های اجتماعی موجود در کشور توانسته است تا کنون 150 هزار کاربر درآن عضو هستند.
وی افزود: محیط «تبیان» به عنوان یک شبکه اجتماعی کاملا دینی و مذهبی است که با حفظ اطلاعات شخصی افراد توانسته است جایگاه خوبی را در بین مردم و جوانان باز نماید.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: شبکه های که در داخل به صورت فعال در فضای وب وجود دارد، نیاز شدیدی به فعالیت روحانیون دارند که باید با ایجاد گروه های مذهبی و کاملا دینی پاسخ گویی مردم و جوانان باشند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت تاکید کرد: شبکه هایی که در داخل ایجاد و راه اندازی می شوند، باید کاملا حریم خصوصی افراد را حفظ نمایند و با سوء استفاده های احتمالی به صورت جدی برخورد کنند که در این رابطه باید به دو صورت حداقل سازی و تسلط بر داده ها عمل نمایند.